Answers with Ken Ham

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • CREATION-SCIENCE

Ky program i përditshëm në anglisht dëgjohet tani më më shumë se 500 stacione radiofonike. Ky program prej 60 sekondash është një prodhim i organizatës “Përgjigje në Zanafilla”, një shërbesë ungjillëzuese/apologjie e përkushtuar të shpallë autoritetin dhe saktësinë e Biblës. Pajisuni me fakte shkencore dhe biblike, çdo ditë, në orën 14:15.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E hënë - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E martë - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E mërkurë - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E enjte - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E premte - 2:15 pm - 2:18 pm
  • E shtunë - 2:15 pm - 2:18 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply