Meditime

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • DEVOCIONAL

Një kohë e veçantë përkushtimi dhe inkurajimi nga Bibla. Ky meditim është pjesë e programit FJALËT E SHPRESËS dhe fton dëgjuesit që për 2 minuta të fokusohen në Fjalën dhe premtimet e Perëndisë.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E hënë - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E martë - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E mërkurë - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E enjte - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E premte - 3:03 pm - 3:05 pm
  • E shtunë - 3:03 pm - 3:05 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply