Muzika Kauntri

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • KAUNTRI

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu! Muzika kauntri vjen te ju nga Radio Logos, çdo ditë, në orën 16:00.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 4:00 pm - 4:45 pm
  • E hënë - 4:04 pm - 4:45 pm
  • E martë - 4:04 pm - 4:45 pm
  • E mërkurë - 4:04 pm - 4:45 pm
  • E enjte - 4:04 pm - 4:45 pm
  • E premte - 4:04 pm - 4:45 pm
  • E shtunë - 4:00 pm - 4:45 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply