Ora biblike e familjes

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • FJALA E ZOTIT

Ky program i veçantë trajton një mori të madhe temash që janë të përshtatshme për tërë familjen, duke përfshirë biografi të njerëzve të famshëm, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera, duke përfshirë serinë Rruga e drejtësisë. Secili program e ndërton dëgjuesin me inkurajime frymërore, diçka tejet e nevojshme në botën tonë të trazuar. Ora biblike e familjes vjen te ju nga e hëna në të premte, në orën 9:00 dhe në orën 19:00.

Orari i trasmetimeve

 • E diel - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E hënë - 9:03 am - 9:23 am
 • E martë - 9:03 am - 9:23 am
 • E mërkurë - 9:03 am - 9:23 am
 • E enjte - 9:03 am - 9:23 am
 • E premte - 9:03 am - 9:23 am
 • E shtunë - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E hënë - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E martë - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E mërkurë - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E enjte - 7:00 pm - 7:20 pm
 • E premte - 7:00 pm - 7:20 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply