Ora Klasike

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • KLASIKE

Ju thoni se muzika klasike nuk bën për ju? Provoni ta dëgjoni dhe do të ndryshoni mendjen. Muzika klasike është jo vetëm qetësuese, por ka treguar se sjell edhe sfida intelektuale. Në fakt, Ora Klasike është një nga orët më të dëgjuara në Radio Logos, çdo ditë, në orën 21:00.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E hënë - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E martë - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E mërkurë - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E enjte - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E premte - 9:00 pm - 10:00 pm
  • E shtunë - 9:00 pm - 10:00 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply