Pogradeci Sot

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • INTERVISTA

A dëshironi të dini se çfarë po ndodh vërtet në Pogradec, në Librazhd, në Korçë, në krahinën e Mokrës si edhe në rajonin përreth? Nëse po, dëgjoni programin Pogradeci Sot, një program i përditshëm, në orën 11:30 dhe në orën 17:30, që sjell te ju raporte lajmesh mbi ngjarjet e rëndësishme lokale përmes intervistave me personalitete të njohur.

Orari i trasmetimeve

 • E hënë - 11:30 am - 11:45 am
 • E martë - 11:30 am - 11:45 am
 • E mërkurë - 11:30 am - 11:45 am
 • E enjte - 11:30 am - 11:45 am
 • E premte - 11:30 am - 11:45 am
 • E hënë - 5:30 pm - 5:45 pm
 • E martë - 5:30 pm - 5:45 pm
 • E mërkurë - 5:30 pm - 5:45 pm
 • E enjte - 5:30 pm - 5:45 pm
 • E premte - 5:30 pm - 5:45 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply