Prekja e Zotit

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • FJALA E ZOTIT

Charles Stanley, themelues i Shërbesës Prekja e Zotit tregon një njohje të madhe të nevojave që kanë njerëzit duke na dhënë të vërteta praktike nga Bibla për jetën e përditshme. Duke e modeluar shërbesën e tij sipas mesazhit të apostullit Pal drejtuar efesianëve, Dr. Stanley beson se:

" . . .Jeta nuk ka asnjë dobi nëse nuk e përdor për të kryer punën që më ka caktuar Zoti Jezus–që t'u tregoj të tjerëve Lajmin e Mirë për mirësinë dhe dashurinë e madhe të Perëndisë (Veprat 20:24 Bibla e Gjallë).

Sot, programi Prekja e Zotit mund të dëgjohet në çdo komb të dheut përmes radios, valëve të shkurtra apo transmetimeve televizive.

Mesazhet e Dr. Stanley prekin çështje të tilla si kujdesi prindëror, financat, krizat personale, emocionet dhe marrëdhëniet. Mësimet udhëzuese për rritjen frymërore përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Fry mës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit. Dr. Stanley beson fuqishëm se Bibla është Fjala e pagabueshme e Perëndisë, një besim i fortë që pasqyrohet në mësimet e tij.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 8:00 am - 8:25 am
  • E shtunë - 8:00 am - 8:25 am
  • E diel - 6:00 pm - 6:25 pm
  • E shtunë - 6:00 pm - 6:25 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply