Shkenca Sot

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • SHKENCA

SHKENCA SOT, një prodhim nga Radio Logos, sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike, në bashkëpunim me Institutin për Kërkimet e Krijimit (ICR), ku ofrohen përgjigje mbi pyetjet që bëhen shpesh lidhur me krijimin.. Na ndiqni nga e hëna në të premte, në orën 11:15 dhe në orën 17:45.

Orari i trasmetimeve

 • E hënë - 11:15 am - 11:20 am
 • E martë - 11:15 am - 11:20 am
 • E mërkurë - 11:15 am - 11:20 am
 • E enjte - 11:15 am - 11:20 am
 • E premte - 11:15 am - 11:20 am
 • E hënë - 5:45 pm - 5:50 pm
 • E martë - 5:45 pm - 5:50 pm
 • E mërkurë - 5:45 pm - 5:50 pm
 • E enjte - 5:45 pm - 5:50 pm
 • E premte - 5:45 pm - 5:50 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply