Shpresë për ty

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • GRATË-VAJZAT

Një program 30 minutash për gra dhe vajza me këshilla praktike dhe inkurajime për jetën e tyre frymërore. Vjen te ju çdo të shtunë, në orën 9:00 dhe çdo të diel, në orën 8:30 dhe në orën 17:00.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 8:30 am - 8:55 am
  • E shtunë - 9:00 am - 9:25 am
  • E diel - 5:00 pm - 5:25 pm
  • E shtunë - 5:00 pm - 5:25 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply