Të lirë nga prangat!

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • RADIODRAMË

Histori të vërteta të dramatizuara transmetohet çdo të shtunë dhe të diel në Radio Logos në programin “Të lirë nga prangat!”, të shtunën, në orën 10:00 dhe të dielën, në orën 9:00, dhe mund ta dëgjoni sërish në orën 20:00. “Të lirë nga prangat! transmetohet edhe në anglisht çdo ditë, nga e hëna në të premte, në orën 20:00.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 9:00 am - 9:30 am
  • E shtunë - 10:00 am - 10:30 am
  • E diel - 8:00 pm - 8:30 pm
  • E shtunë - 8:00 pm - 8:30 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply