Të njohësh Biblën

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • FJALA E ZOTIT

Programi Të njohësh Biblën sjell një mesazh të përditshëm, në orën 12:00 dhe në orën 23:00, nga një prej autorëve parësorë të kohës sonë, William MacDonald. Mesazhet e tij janë të shkurtra, të ngjeshura, të qarta dhe plot me zbatime frymërore. Duke dëgjuar këtë seri çdo ditë, me siguri që do të rriteni në besimin tuaj, në karakter dhe në njohjen e Biblës.

Orari i trasmetimeve

 • E diel - 12:00 pm - 12:15 pm
 • E hënë - 12:04 pm - 12:15 pm
 • E martë - 12:04 pm - 12:15 pm
 • E mërkurë - 12:04 pm - 12:15 pm
 • E enjte - 12:04 pm - 12:15 pm
 • E premte - 12:04 pm - 12:15 pm
 • E shtunë - 12:00 pm - 12:15 pm
 • E diel - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E hënë - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E martë - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E mërkurë - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E enjte - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E premte - 11:00 pm - 11:15 pm
 • E shtunë - 11:00 pm - 11:15 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply