Teto Vera

Prezantuar nga:

Zhanri:

  • FËMIJËT

Ky program i bukur me tregime vjen për dëgjuesit e vegjël të vendit tonë ku teto Vera përshkruan shembuj të ndryshëm se si Perëndia, i cili është Krijuesi i gjithçkaje që shohim në Tokë dhe në gjithësi, i ndihmon dhe u përgjigjet lutjeve të fëmijëve kur ata e thërrasin për ndihmë.

Orari i trasmetimeve

  • E diel - 1:40 pm - 1:50 pm
  • E hënë - 1:40 pm - 1:50 pm
  • E martë - 1:40 pm - 1:50 pm
  • E mërkurë - 1:20 pm - 1:30 pm
  • E enjte - 1:35 pm - 1:45 pm
  • E premte - 1:35 pm - 1:45 pm
  • E shtunë - 1:30 pm - 1:40 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

    Leave a reply