Duke shfrytëzuar kohën

Prezantuar nga:

Zhanri:


A mundoheni se nuk ju dalin paratë apo koha? Studimet na tregojnë se përgjigjja më e mundshme është koha. Masmedia e krishterë ka bërë një punë të mirë gjatë viteve të fundit duke siguruar programe cilësore për të na ndihmuar të administrojmë paratë tona. Tani është koha të sigurojmë ndihma praktike dhe biblike për të administruar një burim tjetër të vlefshëm, kohën.

Seminaret Jetëndryshues kanë qenë lider në komunitetin e krishterë për më tepër se 20 vjet duke dhënë mësime lidhur me administrimin e kohës nga një perspektivë biblike.

Këto koncepte janë tani të disponueshme për transmetim në këtë program 59 sekonda, Duke shfrytëzuar kohën. Këto programe të shkurtra japin udhëzime praktike dhe të dobishme rreth mënyrave se si të administrojmë kohën tonë.

Orari i trasmetimeve

 • E diel - 1:30 am - 1:32 am
 • E hënë - 1:30 am - 1:32 am
 • E martë - 1:30 am - 1:32 am
 • E mërkurë - 1:30 am - 1:32 am
 • E enjte - 1:30 am - 1:32 am
 • E premte - 1:30 am - 1:32 am
 • E shtunë - 1:30 am - 1:32 am
 • E hënë - 9:40 am - 9:42 am
 • E martë - 9:40 am - 9:42 am
 • E mërkurë - 9:40 am - 9:42 am
 • E enjte - 9:40 am - 9:42 am
 • E premte - 9:40 am - 9:42 am
 • E diel - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E hënë - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E martë - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E mërkurë - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E enjte - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E premte - 4:30 pm - 4:32 pm
 • E shtunë - 4:30 pm - 4:32 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply