Artisti i Ditës

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • PROFIL-ARTISTI

Për t’ju njohur më shumë me artistët që e bëjnë muzikën në Radio Logos të mrekullueshme, çdo ditë ne zgjedhim një këngëtar, japim një biografi të shkurtër dhe më pas ju ofrojmë të gëzoni muzikën e tyre. Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Orari i trasmetimeve

 • E diel - 10:00 pm - 10:40 pm
 • E hënë - 10:06 am - 10:40 am
 • E martë - 10:06 am - 10:40 am
 • E mërkurë - 10:06 am - 10:40 am
 • E enjte - 10:06 am - 10:40 am
 • E premte - 10:06 am - 10:40 am
 • E hënë - 10:15 pm - 10:45 pm
 • E martë - 10:15 pm - 10:45 pm
 • E mërkurë - 10:15 pm - 10:45 pm
 • E enjte - 10:15 pm - 10:45 pm
 • E premte - 10:15 pm - 10:45 pm
 • E shtunë - 10:00 pm - 10:30 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply