Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Të lirë nga prangat

Prezantuar nga Pacific Garden Mission

Scheduled on

E hënë 03:00 03:30
E hënë 20:00 20:30
E martë 03:00 03:30
E martë 20:00 20:30
E mërkurë 03:00 03:30
E mërkurë 20:00 20:30
E enjte 03:00 03:30
E enjte 20:00 20:30
E premte 03:00 03:30
E premte 20:00 20:30
E shtunë 03:00 03:30
E shtunë 10:00 10:30
E shtunë 20:00 20:30
E diel 03:00 03:30
E diel 09:00 09:30
E diel 20:00 20:30

Histori të vërteta.

Tagged as
Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Histori të vërteta të dramatizuara transmetohet çdo të shtunë dhe të diel në Radio Logos në programin “Të lirë nga prangat!”.


Read more