Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Çdo ditë me radhë

Nga William MacDonald

Scheduled on

E hënë 04:00 04:05
E hënë 10:00 10:05
E martë 04:00 04:05
E martë 10:00 10:05
E mërkurë 04:00 04:05
E mërkurë 10:00 10:05
E enjte 04:00 04:05
E enjte 10:00 10:05
E premte 04:00 04:05
E premte 10:00 10:05
E shtunë 04:00 04:05
E shtunë 11:00 11:05
E diel 04:00 04:05
E diel 11:00 11:05
E diel 22:40 22:45

Kjo është mënyra si duhet ta jetoni jetën!

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Kjo është mënyra si duhet ta jetoni jetën – ‘Çdo ditë me radhë’. Por ajo që e bën tërë ndryshimin është se si e jetoni çdo ditë.

Nuk ka mënyrë më të mirë për ta filluar dhe mbyllur ditën se me një pjesë inkurajuese nga Fjala e Perëndisë. Çdo meditim i përditshëm është veç sa një faqe, por me çdo shkrim nga Bibla i paraqitur në një mënyrë të freskët, William MacDonad e nxit zemrën tuaj drejt përkushtimit praktik për Zotin.

Një mënyrë për t’u siguruar që ditët tona mbi tokë kanë vlerë për Perëndinë është ta mbushim mendjen dhe zemrën tonë me “Fjalën e rrënjosur” që të mund të rritemi me anë të saj.

Ky devocional është i mbushur me përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës nga shkrimet e freskëta dhe që e lartësojnë Krishtin nga autori William MacDonald. Këto lexime devocionale nuk kanë si qëllim të zëvendësojnë leximin e Fjalës, por të stimulojnë të menduarit tuaj në Shkrimin e Shenjtë dhe, me hirin e Perëndisë, t’ju ndihmojnë që ta zbatoni të vërtetën në ecjen tuaj të përditshme.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.