Now On Air

Prekja e Zotit

Prekja e Zotit


Upcoming

Shpresë për ty

Shpresë për ty


Upcoming

Të lirë nga prangat

Histori të vërteta.


Upcoming

Çdo ditë me radhë

Kjo është mënyra si duhet ta jetoni jetën!


Upcoming

Ji Pozitiv

Ji pozitiv!


Upcoming

Sot në histori

Shqipëria në të kaluarënProgramet e radhës
E shtunë 08:00

Prekja e Zotit

Prezantuar nga Charles Stanley

E shtunë 09:00

Shpresë për ty

Prezantuar nga Projekti Ana

E shtunë 10:00

Të lirë nga prangat

Prezantuar nga Pacific Garden Mission

E shtunë 11:00

Çdo ditë me radhë

Nga William MacDonald

E shtunë 11:30

Ji Pozitiv

Prezantuar nga Radio Logos

E shtunë 12:00

Sot në histori

Prezantuar nga Radio Logos

E shtunë 13:00

Ora e Fëmijëve

Prezantuar nga Radio Logos

E shtunë 14:00

VOA Newscast

Presented by Voice of America

E shtunë 14:15

Science Today

Presented by Radio Logos


Programacioni javor

Choose a day


Fara e Mirë

00:00E hënë

00:00E hënë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

01:00E hënë

01:00E hënë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E hënë

01:30E hënë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E hënë

02:00E hënë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E hënë

02:30E hënë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E hënë

03:00E hënë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E hënë

04:00E hënë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

04:30E hënë

04:30E hënë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

VOA Newscast

12:00E hënë

12:00E hënë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E hënë

06:00E hënë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E hënë

07:00E hënë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

08:00E hënë

08:00E hënë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

09:00E hënë

09:00E hënë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Shfrytëzo kohën

09:40E hënë

09:40E hënë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Çdo ditë me radhë

10:00E hënë

10:00E hënë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

11:15E hënë

11:15E hënë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E hënë

11:30E hënë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E hënë

13:00E hënë

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E hënë

14:00E hënë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E hënë

14:15E hënë

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E hënë

14:45E hënë

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E hënë

15:00E hënë

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E hënë

15:30E hënë

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E hënë

16:00E hënë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E hënë

16:30E hënë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E hënë

16:33E hënë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Fjalët e Shpresës

17:00E hënë

17:00E hënë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E hënë

17:30E hënë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Përmes Biblës

18:00E hënë

18:00E hënë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E hënë

19:00E hënë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E hënë

19:30E hënë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E hënë

20:00E hënë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E hënë

21:00E hënë

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Fjalët e Shpresës

22:00E hënë

22:00E hënë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

22:15E hënë

22:15E hënë

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E martë

00:00E martë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

01:00E martë

01:00E martë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E martë

01:30E martë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E martë

02:00E martë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E martë

02:30E martë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E martë

03:00E martë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E martë

04:00E martë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

04:30E martë

04:30E martë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

VOA Newscast

05:00E martë

05:00E martë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E martë

06:00E martë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E martë

07:00E martë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

08:00E martë

08:00E martë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

09:00E martë

09:00E martë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Shfrytëzo kohën

09:40E martë

09:40E martë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Çdo ditë me radhë

10:00E martë

10:00E martë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

11:15E martë

11:15E martë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E martë

11:30E martë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E martë

13:00E martë

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E martë

14:00E martë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E martë

14:15E martë

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E martë

14:45E martë

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E martë

15:00E martë

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E martë

15:30E martë

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E martë

16:00E martë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E martë

16:30E martë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E martë

16:33E martë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Fjalët e Shpresës

17:00E martë

17:00E martë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E martë

17:30E martë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Përmes Biblës

18:00E martë

18:00E martë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E martë

19:00E martë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E martë

19:30E martë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E martë

20:00E martë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E martë

21:00E martë

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Fjalët e Shpresës

22:00E martë

22:00E martë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

22:15E martë

22:15E martë

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E mërkurë

00:00E mërkurë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

01:00E mërkurë

01:00E mërkurë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E mërkurë

01:30E mërkurë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E mërkurë

02:00E mërkurë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E mërkurë

02:30E mërkurë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E mërkurë

03:00E mërkurë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E mërkurë

04:00E mërkurë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

04:30E mërkurë

04:30E mërkurë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

VOA Newscast

05:00E mërkurë

05:00E mërkurë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E mërkurë

06:00E mërkurë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E mërkurë

07:00E mërkurë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

08:00E mërkurë

08:00E mërkurë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

09:00E mërkurë

09:00E mërkurë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Shfrytëzo kohën

09:40E mërkurë

09:40E mërkurë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Çdo ditë me radhë

10:00E mërkurë

10:00E mërkurë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

11:15E mërkurë

11:15E mërkurë

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E mërkurë

11:30E mërkurë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E mërkurë

13:00E mërkurë

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E mërkurë

14:00E mërkurë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E mërkurë

14:15E mërkurë

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E mërkurë

14:45E mërkurë

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E mërkurë

15:00E mërkurë

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E mërkurë

15:30E mërkurë

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E mërkurë

16:00E mërkurë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E mërkurë

16:30E mërkurë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E mërkurë

16:33E mërkurë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Fjalët e Shpresës

17:00E mërkurë

17:00E mërkurë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E mërkurë

17:30E mërkurë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Përmes Biblës

18:00E mërkurë

18:00E mërkurë

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E mërkurë

19:00E mërkurë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E mërkurë

19:30E mërkurë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E mërkurë

20:00E mërkurë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E mërkurë

21:00E mërkurë

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Fjalët e Shpresës

22:00E mërkurë

22:00E mërkurë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

22:15E mërkurë

22:15E mërkurë

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E enjte

00:00E enjte

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

01:00E enjte

01:00E enjte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E enjte

01:30E enjte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E enjte

02:00E enjte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E enjte

02:30E enjte

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E enjte

03:00E enjte

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E enjte

04:00E enjte

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

04:30E enjte

04:30E enjte

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

VOA Newscast

05:00E enjte

05:00E enjte

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E enjte

06:00E enjte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E enjte

07:00E enjte

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

08:00E enjte

08:00E enjte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

09:00E enjte

09:00E enjte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Shfrytëzo kohën

09:40E enjte

09:40E enjte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Çdo ditë me radhë

10:00E enjte

10:00E enjte

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

11:15E enjte

11:15E enjte

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E enjte

11:30E enjte

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E enjte

13:00E enjte

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E enjte

14:00E enjte

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E enjte

14:15E enjte

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E enjte

14:45E enjte

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E enjte

15:00E enjte

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E enjte

15:30E enjte

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E enjte

16:00E enjte

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E enjte

16:30E enjte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E enjte

16:33E enjte

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Fjalët e Shpresës

17:00E enjte

17:00E enjte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E enjte

17:30E enjte

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Përmes Biblës

18:00E enjte

18:00E enjte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E enjte

19:00E enjte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E enjte

19:30E enjte

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E enjte

20:00E enjte

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E enjte

21:00E enjte

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Fjalët e Shpresës

22:00E enjte

22:00E enjte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

22:15E enjte

22:15E enjte

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E premte

00:00E premte

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

01:00E premte

01:00E premte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E premte

01:30E premte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E premte

02:00E premte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E premte

02:30E premte

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E premte

03:00E premte

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E premte

04:00E premte

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

04:30E premte

04:30E premte

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

VOA Newscast

05:00E premte

05:00E premte

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E premte

06:00E premte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E premte

07:00E premte

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Përmes Biblës

08:00E premte

08:00E premte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

09:00E premte

09:00E premte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Shfrytëzo kohën

09:40E premte

09:40E premte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Çdo ditë me radhë

10:00E premte

10:00E premte

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Shkenca Sot

11:15E premte

11:15E premte

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E premte

11:30E premte

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E premte

13:00E premte

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E premte

14:00E premte

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E premte

14:15E premte

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E premte

14:45E premte

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E premte

15:00E premte

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E premte

15:30E premte

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E premte

16:00E premte

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E premte

16:30E premte

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E premte

16:33E premte

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Fjalët e Shpresës

17:00E premte

17:00E premte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E premte

17:30E premte

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Përmes Biblës

18:00E premte

18:00E premte

Përmes Biblës është një program radiofonik i studimit të Biblës që zgjat 30 minuta dhe që e shoqëron dëgjuesin përmes gjithë Biblës brenda 5 vjetëve.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E premte

19:00E premte

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E premte

19:30E premte

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E premte

20:00E premte

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E premte

21:00E premte

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Fjalët e Shpresës

22:00E premte

22:00E premte

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

22:15E premte

22:15E premte

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E shtunë

00:00E shtunë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Prekja e Zotit

01:00E shtunë

01:00E shtunë

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E shtunë

01:30E shtunë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Ora Biblike e Familjes

02:00E shtunë

02:00E shtunë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

02:30E shtunë

02:30E shtunë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E shtunë

03:00E shtunë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E shtunë

04:00E shtunë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E shtunë

06:00E shtunë

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Fara e Mirë

07:00E shtunë

07:00E shtunë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Sot në histori

07:30E shtunë

07:30E shtunë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Prekja e Zotit

08:00E shtunë

Current show

08:00E shtunë

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

Shpresë për ty

09:00E shtunë

09:00E shtunë

Shpresë për Ty synon të sjellë shpresë në Jezusin te gratë përreth botës....

Learn more

Të lirë nga prangat

10:00E shtunë

10:00E shtunë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

11:00E shtunë

11:00E shtunë

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E shtunë

11:30E shtunë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Sot në histori

12:00E shtunë

12:00E shtunë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E shtunë

13:00E shtunë

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E shtunë

14:00E shtunë

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Science Today

14:15E shtunë

14:15E shtunë

Science Today brings to you short scientific facts from a biblical perspective.

Learn more

One Day at a Time

14:45E shtunë

14:45E shtunë

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E shtunë

15:00E shtunë

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E shtunë

15:30E shtunë

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E shtunë

16:00E shtunë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E shtunë

16:30E shtunë

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E shtunë

16:33E shtunë

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shpresë për ty

17:00E shtunë

17:00E shtunë

Shpresë për Ty synon të sjellë shpresë në Jezusin te gratë përreth botës....

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E shtunë

17:30E shtunë

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Prekja e Zotit

18:00E shtunë

18:00E shtunë

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

Ora Biblike e Familjes

19:00E shtunë

19:00E shtunë

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Sot në histori

19:30E shtunë

19:30E shtunë

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E shtunë

20:00E shtunë

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E shtunë

21:00E shtunë

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Artisti i Ditës

22:00E shtunë

22:00E shtunë

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Fara e Mirë

00:00E diel

00:00E diel

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Learn more

Prekja e Zotit

01:00E diel

01:00E diel

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

Shfrytëzo kohën

01:30E diel

01:30E diel

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Sot në histori

02:30E diel

02:30E diel

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Të lirë nga prangat

03:00E diel

03:00E diel

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Çdo ditë me radhë

04:00E diel

04:00E diel

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Fjalët e Shpresës

06:00E diel

06:00E diel

Words of Hope proclaims the gospel through media in order to build the church in hard-to-reach places.

Learn more

Artisti i Ditës

07:00E diel

07:00E diel

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Prekja e Zotit

08:00E diel

08:00E diel

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

Shpresë për ty

08:30E diel

08:30E diel

Shpresë për Ty synon të sjellë shpresë në Jezusin te gratë përreth botës....

Learn more

Të lirë nga prangat

09:00E diel

09:00E diel

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

10:00E diel

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Çdo ditë me radhë

11:00E diel

11:00E diel

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more

Ji Pozitiv

11:30E diel

11:30E diel

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Sot në histori

12:00E diel

12:00E diel

Të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë.

Learn more

Ora e Fëmijëve

13:00E diel

13:00E diel

Gjithçka për fëmijët!

Learn more

VOA Newscast

14:00E diel

14:00E diel

Give us 5 minutes, and we'll give you the world.

Learn more

Shkenca Sot

14:15E diel

14:15E diel

Shkenca Sot sjell te ju fakte të shkurtra shkencore nga një pikëpamje biblike.

Learn more

One Day at a Time

14:45E diel

14:45E diel

A daily devotion of invigorating meditations on the Scriptures.

Learn more

Meditime

15:00E diel

15:00E diel

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Learn more

Spotlight

15:30E diel

15:30E diel

A daily 15 minute radio program for learning English.

Learn more

Country Hour

16:00E diel

16:00E diel

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shfrytëzo kohën

16:30E diel

16:30E diel

Redeeming the Time Radio...Meeting the needs of your audience

Learn more

Country Hour

16:33E diel

16:33E diel

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Learn more

Shpresë për ty

17:00E diel

17:00E diel

Shpresë për Ty synon të sjellë shpresë në Jezusin te gratë përreth botës....

Learn more

Ji Pozitiv

17:30E diel

17:30E diel

Këshilla nga jeta e përditshme....

Learn more

Prekja e Zotit

18:00E diel

18:00E diel

Mësime udhëzuese për rritjen frymërore që përqendrohen te lutja, karakteri i Perëndisë, përbashkësia përmes Frymës së Shenjtë dhe personit të Jezu Krishtit.

Learn more

19:00E diel

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

19:30E diel

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Learn more

Të lirë nga prangat

20:00E diel

20:00E diel

Histori të vërteta që të bëjnë të përballesh me veten dhe të mendosh.

Learn more

Ora Klasike

21:00E diel

21:00E diel

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Learn more

Artisti i Ditës

22:00E diel

22:00E diel

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Learn more

Çdo ditë me radhë

22:40E diel

22:40E diel

Përsiatje gjallëruese mbi vargjet e Biblës.

Learn more


VIDEOKLIPE


E PËRZGJEDHURVIDEOKLIPE TË JAVËS
No videos found.
Parashikimi i motit

Dëgjo Radio Logos kudo


Bashkëpunëtorët tanë


Current track

Title

Artist