Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Ora Biblike e Familjes

Prezantuar nga Radio Logos

Scheduled on

E hënë 02:00 02:15
E hënë 09:00 09:15
E hënë 19:00 19:15
E martë 02:00 02:15
E martë 09:00 09:15
E martë 19:00 19:15
E mërkurë 02:00 02:15
E mërkurë 09:00 09:15
E mërkurë 19:00 19:15
E enjte 02:00 02:15
E enjte 09:00 09:15
E enjte 19:00 19:15
E premte 02:00 02:15
E premte 09:00 09:15
E premte 19:00 19:15
E shtunë 02:00 02:15
E shtunë 19:00 19:15
E diel 10:00 10:15
E diel 19:00 19:15

Ji pjesë e familjes!

Biografi, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera.

Ky program i veçantë trajton një mori të madhe temash që janë të përshtatshme për tërë familjen, duke përfshirë biografi të njerëzve të famshëm, ngjarje historike, çështje të kohës si dhe tema të tjera, duke përfshirë serinë Rruga e Drejtësisë. Secili program e ndërton dëgjuesin me inkurajime frymërore, diçka tejet e nevojshme në botën tonë të trazuar.


Read more