Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Artisti i Ditës

Prezantuar nga Radio Logos

Scheduled on

E hënë 22:15 23:00
E martë 22:15 23:00
E mërkurë 22:15 23:00
E enjte 22:15 23:00
E premte 22:15 23:00
E shtunë 22:00 22:40
E diel 07:00 08:00
E diel 22:00 22:40

E kremtojmë Zotin me këngë.

Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.

Për t’ju njohur më shumë me artistët që e bëjnë muzikën në Radio Logos të mrekullueshme, çdo ditë ne zgjedhim një këngëtar, japim një biografi të shkurtër dhe më pas ju ofrojmë të gëzoni muzikën e tyre. Njihuni me ata që inkurajojnë shpirtin tuaj përmes muzikës së tyre në Radio Logos.


Read more