Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Country Hour

Scheduled on

E hënë 16:00 16:30
E hënë 16:33 17:00
E martë 16:00 16:30
E martë 16:33 17:00
E mërkurë 16:00 16:30
E mërkurë 16:33 17:00
E enjte 16:00 16:30
E enjte 16:33 17:00
E premte 16:00 16:30
E premte 16:33 17:00
E shtunë 16:00 16:30
E shtunë 16:33 17:00
E diel 16:00 16:30
E diel 16:33 17:00

This is the Country Hour

Miliona fansa nuk mund ta kenë gabim! Muzika kauntri parapëlqehet nga një numër mjaft i madh njerëzish në mbarë botën. Dhe ju do ta pëlqeni, gjithashtu!

Read more