Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Ji Pozitiv

Prezantuar nga Radio Logos

Scheduled on

E hënë 11:30 11:40
E hënë 17:30 17:40
E martë 11:30 11:40
E martë 17:30 17:40
E mërkurë 11:30 11:40
E mërkurë 17:30 17:40
E enjte 11:30 11:40
E enjte 17:30 17:40
E premte 11:30 11:40
E premte 17:30 17:40
E shtunë 11:30 11:40
E shtunë 17:30 17:40
E diel 11:30 11:40
E diel 17:30 17:40

Ji pozitiv!

Këshilla nga jeta e përditshme....

Programi “Ji Pozitiv” do të ndajë me ju këshilla nga jeta e përditshme për shëndetin, për kohën e lirë, si të edukojmë fëmijët, si të përballojmë situatat e vështira, si të organizojmë festat, keshilla për pushimet verore dhe shumë situata të ndryshme nga jeta e përditshme qe do t’ju ndihmojnë të jeni me të organizuar në planet tuaja ditore.


Read more