Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Fara e Mirë

Prezantuar nga GBV Dillenburg

Scheduled on

E hënë 00:00 00:03
E hënë 07:00 07:03
E martë 00:00 00:03
E martë 07:00 07:03
E mërkurë 00:00 00:03
E mërkurë 07:00 07:03
E enjte 00:00 00:03
E enjte 07:00 07:03
E premte 00:00 00:03
E premte 07:00 07:03
E shtunë 00:00 00:03
E shtunë 07:00 07:03
E diel 00:00 00:03

Fara e Mirë

Një lexim i përditshëm me fjalë nga Bibla dhe një lexim devocional i shkurtër - që ju ndihmon me hapat e parë për të njohur Perëndinë.

Një fjalë nga Bibla të jep shtysa për të reflektuar çdo ditë. Ajo përmban një ungjill të qartë e të ngrohtë vetëm nga Bibla – Fjala e Perndisë. Ajo i fton njerëzit të shkojnë te Jezusi dhe ta pranojnë Atë si Zotin e tyre. Gjithashtu ajo e inkurajon besimtarin dhe i jep një shtysë të freskët në shtegun e besimit.


Read more