Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Meditime

Prezantuar nga Fjalët e Shpresës

Scheduled on

E hënë 15:00 15:04
E martë 15:00 15:04
E mërkurë 15:00 15:04
E enjte 15:00 15:04
E premte 15:00 15:04
E shtunë 15:00 15:04
E diel 15:00 15:04

Udhëzim dhe frymëzim për atë ditë!

Një temë, një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë dhe disa paragrafë = Meditime

Çdo meditim në këtë program fillon me një temë, sjell një pjesë nga Shkrimi i Shenjtë që e ndriçon atë temë, më pas me disa paragrafë të shkurtër e zbaton atë shkrim biblik për të të udhëzuar dhe frymëzuar ndërsa përballesh me ditën përpara.

Ju mund të porositni FALAS një kopje të këtij libërthi meditimesh në info@fjaleteshpreses.org


Read more