Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Ora e Fëmijëve

Prezantuar nga Radio Logos

Scheduled on

E hënë 13:00 14:00
E martë 13:00 14:00
E mërkurë 13:00 14:00
E enjte 13:00 14:00
E premte 13:00 14:00
E shtunë 13:00 14:00
E diel 13:00 14:00

Ora e Fëmijëve

Gjithçka për fëmijët!

Ora e Fëmijëve u është kushtuar dëgjuesve të vegjël të radios të cilët kanë mundësi të dëgjojnë histori të ndryshme dhe këngë posaçërisht për ta.

Gjatë kësaj ore do të keni mundësi të ndiqni Story Hour, një program për fëmijët nga mosha 4-6 vjeç, të cilët do të kenë mundësi të mësojnë rreth Zotit nëpërmjet aventurave të këndshme.

Aventurat në Odise është një tjetër program për fëmijët nga mosha 8-12 vjeç, por preferohet nga të gjitha moshat pasi drama kombinon mësimet me besimin. Prindërit gjithashtu kanë vlerësuar personazhet dhe historitë që fëmijët e tyre dëgjojnë.

Gjithashtu, të gjithë adoleshentët do të kenë mundësi të na ndjekin hap pas hapi në ditarin biblik “Për Ҫdo Ditë me Radhë” ku çdo ditë do të zbulojnë misteret e Biblës nepërmjet personazheve të ndryshëm biblikë.


Read more