Radio Logos

Jemi këtu për t'ju shërbyer juve

Current track

Title

Artist


Ora Klasike

Prezantuar nga Radio Logos

Scheduled on

E hënë 21:00 22:00
E martë 21:00 22:00
E mërkurë 21:00 22:00
E enjte 21:00 22:00
E premte 21:00 22:00
E shtunë 21:00 22:00
E diel 21:00 22:00

Qetëson mendjen ... sfidon intelektin!

Përjetoni dobitë e muzikës klasike!

Ju thoni se muzika klasike nuk bën për ju? Provoni ta dëgjoni dhe do të ndryshoni mendjen. Muzika klasike është jo vetëm qetësuese, por ka treguar se sjell edhe sfida intelektuale. Në fakt, Ora Klasike është një nga orët më të dëgjuara në Radio Logos!


Read more