Sot në histori

Prezantuar nga:

Zhanri:

 • ALMANAK

Njihuni me të vërteta historike lidhur kryesisht me Shqipërinë, nga të cilat mund të mësojmë shumë. Kjo rubrikë informative vjen te ju çdo ditë, në orën 7:30, 12:30 dhe në orën 19:30.

Orari i trasmetimeve

 • E diel - 7:30 am - 7:33 am
 • E hënë - 7:30 am - 7:33 am
 • E martë - 7:30 am - 7:33 am
 • E mërkurë - 7:30 am - 7:33 am
 • E enjte - 7:30 am - 7:33 am
 • E premte - 7:30 am - 7:33 am
 • E shtunë - 7:30 am - 7:33 am
 • E diel - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E hënë - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E martë - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E mërkurë - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E enjte - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E premte - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E shtunë - 12:30 pm - 12:33 pm
 • E diel - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E hënë - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E martë - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E mërkurë - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E enjte - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E premte - 7:30 pm - 7:33 pm
 • E shtunë - 7:30 pm - 7:33 pm

Listat e transmetimit

Postime blogu

  Leave a reply